header

header

21 september 2014

Att ha haft den bästa helgen!

Hemma igen efter en alldeles fantastisk helg i Idre. Känner mig så oerhört tacksam över möjligheten att få åka iväg på sådana här helger. Över att vi haft så fint väder. Över att ha fått varit i denna fantastiska fjällvärld. Men mest tacksam känner jag mig över att ha så fina vänner. Vi har haft så oerhört roligt tillsammans. Totalt kravlöst. Bara varit. Många skratt. Lite tårar när vi hörde ett gripande sommarprat. Tusen tack bästa Bodil, Lena, Kerstin och Jennifer för att ni ville följa med och tillbringa en helg i fjällen med mig <3.

Nu har jag kunnat ladda in mina bilder och har hunnit gå igenom dom lite snabbt. Så nedan följer en bildbomb :).

Under middagen första kvällen var det så oerhört vackert ute att jag knappt kunde koncentrera mig på den goda maten. Blev naturligtvis tvungen att smita ut med kameran en sväng.



Morgonen i går morse bjöd på ett skådespel av sällan skådat slag. Tät dimma. En sol som sakta steg och vaknade till liv. Träd som reste sig som svarta siluetter ur marken. Och ja, jag var ute med kameran denna arla morgonstund :).


Gårdagen tillbringade vi som sagt ute på fjället. Vi tog bilen en bit upp på fjället och gick sen mot Städjan. Efter att bestigit toppen blev det lunch i den vackra naturen. Aldrig smakar maten så gott som just utomhus. När magarna var fyllda styrde vi kosan mot Nipfjället. Någon bestigning av den toppen blev det inte - det sparade vi till i dag. I stället gick vi till bilen och for nöjda hem. Middag och bastu väntade och vi kunde konstatera att vi haft en fantastisk dag.










I morse valde Jennifer och Kestin att gå upp på Nipfjället medan jag, Bodil och Lena tog en löptur. Hade glömt vad skönt det är att springa på fjället. Hur lätt det går att köra obanat där. Måste erkänna att det blåste lite kallt och när vi sprang upp på toppen av Nipfjället var det riktigt kallt. Grymt skönt att få torra kläder och en varm dusch efteråt. 

När lunchen var avklarad och stugan städad var det dags att lasta i bilarna och fara hemöver igen. En fantastisk helg var till ända och den här helgen kommer jag spara i minnet och plocka fram när vardagen känns grå. Tusen tack allihopa för den här helgen! Ni är bara bäst!!

Dags att ladda för en ny morgondag och jobbvecka. Ha det bra!

Kram Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!