header

header

31 augusti 2014

Att försöka summera sommaren.

Sista dagen i augusti och nu måste man väl ändå säga att sommaren 2014 officiellt är över. Borde kanske känna lite sorg över detta faktum men nej. Jag tycker faktiskt att det känns helt ok att sommaren är slut och hösten tar vid. Jag gillar ju hösten och hoppas att den håller i sig länge och blir fin.

Satt och funderade över hur jag skulle summera min sommar och det var inte helt lätt. Men några ord jag kommer att tänka på som passar ganska bra är: långledigt, sol, utflykter, värme, familj, bad, träning, fotokurs, resor, hemma, skog, fotograferingar, böcker, kalas, vänner. Inte fy skam. Man kan gott och väl se tillbaka på sommaren med ett leende på läpparna. Summerar även min sommar i ett litet bildcollage:


Söndagen den sista i augusti i övrigt då. Tja, började dagen med en promenad. Lite frukost och ett löppass på det. Sen har dagen bara gått. Har suttit med en fotokurs - försöker lära mig Photoshop - väldigt mycket att lära. Bakat matbröd. Fixat i trädgården och inomhus. Och sen har ett begynnande sug efter att plugga igen börjat ta form. Är mer och mer sugen på att lära mig något nytt. Komma ur dessa hjulspår som bara rullar på. Det blir säkert inte mer än bara en tanke men ett litet sug finns det.

Nu ska jag köra ett sista ryck med Photoshop-kursen.

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Fin summering av sommare och härliga bilder! Och bilderna på din fina E i förra inlägget var ju superfina.
    Håller med, hoppas fin får en riktigt härlig och skön höst nu :).
    Ha det gott! Kram Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!