header

header

10 juli 2014

När man längtar.

Sommar. Sol. Värme. Bad. Vatten som kluckar mot bryggan. Svalor som flyger i skyn. Doften av varm tallbar. Sommar. Ja, det är ju det som det är nu och man borde vara nöjd. Borde. Men jag är inte det. Inte riktigt nöjd.

Har funderat på vad detta beror på men har inte kommit på det. Inte förrän under kvällens träningstur på racern. Det jag saknar och som gör att jag inte känner mig nöjd är min längtan till stugan. Har inte varit där sen i våras och nu saknar jag denna plats. Saknar den mycket.

Stugan är där jag varit varenda sommar när jag var liten. Där jag hade sommarkompisar jag lekte med varje sommar. Där jag lärde mig simma. Där jag låg på bryggan och läste dag ut och dag in. Hörde vågorna klucka mot bryggan. Där jag var livrädd för de tämligen harmlösa små svarta grodorna som fick ben och kom upp på land. Där jag alltid känt lugnet. Där jag bara kan vara. Här och nu. När man har en sån plats - då är det inte konstigt att man längtar.

Jag får fortsätta att längta några veckor till. Men när jag har jobbat klart nästa vecka då är det meningen att jag ska åka dit. Då blir sommaren komplett och på riktigt.



Älskar alla blommor som finns just nu. 

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!