header

header

29 juli 2014

När det mesta löser sig.

Visst är det skönt när allt vara löser sig :). Precis en sån dag har jag haft i dag och det är M som ska ha äran för det. 

Till helgen är det dags för en tre dagars fotokurs för mig (jippi) och naturligtvis så håller min bärbara dator på att lägga av :(. Är det inte typiskt så säg?? Det var bara att åka (M tog initiativet efter att jag velat ett bra tag) och införskaffa en ny plus köpa en ny licens till redigeringsprogrammet. Så i dag har pengarna rullat.....

Hade även beställt böcker som jag väntat på. Dom hade varit här i går för att leverera men hävdade att vi inte varit hemma när dom var här. Konstigt då vi var hemma vid den tid dom angivit på lappen dom lämnade.....  

Ja, ja. I dag gick jag och väntade och fick av en slump syn på budet här i området. Det blev till att slänga på sig tofflorna och kuta ut i bikinin. Tur att de flesta grannar är borta för det var nog en syn för gudarna :). Men nu fick jag mina böcker. Äntligen!!

Värmen och finvädret håller som bekant i sig och i dag blev det en tur m båten. Inga missöden med propellern så vi kom både dit och hem. Riktigt härligt i vattnet och vi låg i länge, länge. 


I kväll blev suget efter löpningen för stor så jag trotsade värme och fobier och tog mig ut på en tur i skogen. +27 visade termometern när jag stack ut men i skogen var det ganska behagligt. En väldigt skön avslutning på en dag då det mesta löst sig :). 

Ha det bra!
Kram Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!