header

header

17 juli 2014

En galen vecka!

Efter den här jobbveckan är jag beredd att erkänna mig slut som artist. Det har varit galet mycket att göra. Och fastän jag hunnit med allt (& fått massa hjälp av mamma & pappa <3) utan att stressa järnet är jag helt slut. Kan i och för sig bero på att jag stressade upp mig innan det var dags att jobba. Jo, det är sant. Hur dumt som helst men det är så jag fungerar. Men nu kan jag lägga det bakom mig och se fram emot (nästan) 4 veckors ledighet!!!! Underbart!!!

Vi har lite planer den här gången: en tripp till stugan är planerad (nu vore det väl attans om det inte skulle kännas som sommar för mig), ett bröllop ska fotograferas, en helgkurs i fotografering ska gås (jag har äntligen, efter mycket velande, anmält mig) och en resa till varmare breddgrader ska göras. Och så ska vi hinna vara hemma också.

Jag hoppas även hinna med att fotografera en del. Inspirationen har varit lite låg just nu och tiden har inte heller räckt till för den delen. Men det ska det förhoppningsvis bli ändring på nu. Har ett litet projekt som ligger och pyr och jag längtar tills jag kan dra igång med det :).

Sen vill jag ju träna också - helst mycket. Och alla böcker jag vill läsa liggandes på bryggan med vattnet skvalpandes mot stenarna. Undrar om det verkligen räcker med 4 veckors ledighet?? ;).

Det finns risk för att veckorna och ledigheten kommer gå allt för fort. Men det är inget att oroa sig över nu. Om inte annat så väntar en massa upplevelser och minnen på att skapas :). Och den här galna veckan - den lägger jag till historien.



Inleder semestern med lite redigering - har längtat!!

Ha en fin torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!