header

header

6 juni 2014

Var tvungen att testa.

I väntan på en fotografering här fram emot eftermiddagen så passade jag och Emma på att knäppa lite bilder här hemma. Det är ju så där när det dyker upp en idé i mitt huvud. Då kommer jag inte till ro förrän jag har fått åtminstone prövat den lite :). Tur då att man har en dotter som (oftast) ställer upp och låter sig fotograferas.

Har ju sett så fina bilder på Fotografiska och det är där inspirationen till den här bilden kommer. Vi ska göra vår egen variant så småningom men var ju som sagt tvungna att testa lite innan :).


Nationaldag i dag men något större firande bli det inte här hemma. Nej, efter en mardrömsnatt så har jag inte varit direkt pigg. Vaknade och hade ont i magen och mådde illa (tror det var en lättare matförgiftning) men efter lite te och rostat bröd i morse och en tur på racern känns det bättre. Det blev till och med en tupplur efter lunchen. Så kan det gå ibland men nu känns det som sagt bättre.

Dags att göra sig redo för fotouppdraget som väntar. Tre barn och fyra vuxna som ska förevigas. Lite nervöst men det ska nog gå.

Ha en trevlig dag!
Kram Carina.

4 kommentarer:

  1. Så fin bild! Den påminner mycket om den på Fotografiska, kram Suss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack!! Ja, det var ju den atmosfären jag försökte fånga :).

      Kram Carina.

      Radera
  2. fantastisk bild Carina! Helt ljuvlig.

    Hoppas du mår bättre och att det blir en fin helg. Lycka till med fotouppdraget!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket, Lotta!

      Mår mycket bättre tack o lov. Hoppas att du också får en fin helg!

      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!