header

header

13 maj 2014

Så mycket bättre.

Ja den här dagen har varit betydligt bättre än i gårdagen. Tack och lov för det!! Inte så konstigt att man har dippar men det är lite trist när de kommer. Så mycket bättre i dag som sagt och till stor del tror jag starten på dagen bidrog till detta.

Hade ställt klockan tidigt och bestämt mig för att köra ett träningspass innan jobbet. Så 05.40 spände jag på mig rullisarna och drog iväg. Inte många själar ute och det kändes riktigt befriande att få känslan av att vara helt ensam i naturen. Behöver det i bland. En riktig kanonstart och sen fortsatte det i samma anda resten av dagen :).

Jobbet flöt på, hann med en snabbsväng till köpcentret och att besöka Emma i hennes klass innan hon slutade. När vi kom  hem var vädret så skönt att bilen blev både tvättad och städad. När jag ändå var i farten rensades det i mitt land och pallkragarna fylldes på med jord och gödsel.

Fotosuget är något grymt just nu så när grannarna kikade ut fann de mig ålandes på marken med macrot i högsta hugg.




Just macrot passar utmärkt till porträtt och jag lyckades därför övertala min lilla skatt till att ställa upp på några porträtt med den nyinhandlade kransen. Brukar inte visa bilder på henne men nu kunde jag bara inte låta bli. Vet att jag inte är helt opartisk men jag tycker hon blev så himla söt på den här bilden.

(naturligtvis visad med tillstånd från modellen själv ;), 
skulle även varit svartvitt men här på bloggen
verkar färgerna leva sitt eget liv.....)

En betydligt bättre dag är snart till ända och humöret är på topp!! Nu fortsätter vi i samma andra resten av veckan!

Ha det bra!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Hon är sötare än himla söt och bilden är fantastisk. Stor kram till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!! Och stor kram tillbaka till dig!

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!