header

header

14 maj 2014

När samvetet besegrar latheten....

... då känner man sig så himla glad efteråt. Då liksom spritter livsandarna och man är bara så tacksam över livet!!

I dag var det nära, väldigt nära, att det inte skulle bli någon träning för min del. Nej, trött och eländig. Ville hellre bädda ner mig och äta choklad i stället. Men då slog det till. Det där som kallas samvetet. Det där som upplyser mig om att jag mår så mycket bättre om jag tar mig ut. Att det är ok att slappa sen. Efteråt. Så det var bara att svida om. Slänga sig upp på racern och börja trampa.

Och tänk, det gick så bra. Det var tryck i benen och inte en tendens till trötthet. Bara pigg. Hela passet. Bara att köra på! Åh, vad glad jag är. Att den där inre rösten fick mig att ta mig ut. För visst blev det så. Att jag mår så mycket bättre nu än om jag legat och degat i soffan :).

Dagen i övrigt blir ganska lugn (tror jag). Ska snart hämta junior och en sväng till affären på det. I kväll är det orientering för Emma. Jag får följa med på nåder då pappan i huset inte hinner hem från sin jobbresa (hon har ju tidigare meddelat att hon hellre har med pappa då jag inte är så vidare bra att läsa kartan - av barn får man höra sanningen :) ).

Ytterligare en bild från barnfotograferingen härom veckan.
Tokgillar den här bilden på fina Linda & hennes goa tjejer.

Önskar alla en förträfflig onsdag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!