header

header

27 maj 2014

När allt bara är bra.

Fasen va gött det är. När allt bara är så där bra fast man inte vet varför. Det bara är det. Visserligen skulle jag gärna sova bättre men det går liksom bra ändå. Jag har kommit in i någon slags lunk där det bara är, just det, bra. Hoppas det håller i sig för det är en ganska skön känsla :).

Tisdag och bara en jobbdag kvar denna vecka! Det är onekligen lyxigt med dessa kortveckor. Och snart är det ju semester också. Längtar! I dag lyckades jag pricka in rätt dag och kom iväg på behandling. Har en hand och arm som krånglar så jag hoppas att några gånger hos Britt-Marie ska hjälpa.

Fick förresten min andra bröllopsbokning för sommaren :). Blir så himla glad och tacksam men också förvånad. Förvånad över att andra tycker att jag tar så pass bra bilder att de vill anlita mig. Har lite svårt att riktigt tro på att andra kan tycka att det jag gör är bra. Men jag klagar absolut inte. Det är ju ett av mina största intressen så jag är som sagt väldigt tacksam att andra uppskattar det jag gör.

Nu vet jag inte riktigt vad resten av dagen ska innehålla. M är i vårt västra grannland för femitelfte gången och kommer hem sent. Emma vill ta det lite lugnt och jag börjar bli rastlös. Vila från träningen i dag och det riktigt kryper i kroppen. Men vila behöver man emellanåt så så får det bli. Håller på att vela fram och tillbaka gällande en eventuell investering. Ska nog ta och fundera några vändor till…….




Bilder från en vända i trädgården häromkvällen.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Carina.

2 kommentarer:

  1. Så fint när det känns så! Vad roligt att plåta bröllop! Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den känslan får gärna stanna :). Bröllopsfotograferingar är roliga men lite nervös känner jag mig.

      Hoppas ni har det bra i ert sagorike.
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!