header

header

25 maj 2014

Mors Dag!

Ett stor Grattis till alla fantastiska mammor i dag! Och ett alldeles särskilt Grattis till min mamma. Världens bästa! En liten present kom på posten men den riktiga kommer lite senare. Grattis mamma! Hoppas du får en bra dag!

Själv är jag ju också mamma och fick världens bästa present i morse. En liten sömndrucken tjej som ropade på mig det första hon gjorde när hon vaknade. När jag kom upp till henne fick jag världens goaste kram och ett Grattis på Mors Dag mamma! Sen kom hon förväntansfull med händerna bakom ryggen. Knacka på en hand mamma. När jag slutligen valt rätt fick jag den här <3:


Och som om inte detta vore nog hade M fixat ett blombud som kom i går med den finaste buketten, den godaste chokladen och det mest välbehövliga presentkortet. Känner mig bortskämd och lyckligt lottad. Tack mina finaste <3.


Fortfarande morgon men här har vi hunnit med att baka muffins. Jepp, redan klockan 07 tyckte någon att det var dags att baka. Man vet ju aldrig mamma, det kan ju komma besök i dag. Och visst har hon rätt. Man vet ju aldrig :).


Dags att få fart på kroppen. Hoppas på ett racer- eller löppass när pappan i huset dyker upp senare i dag. Men tills dess får det duga med lite styrka.

Ha en riktigt fin dag!
Kram Carina.

1 kommentar:

Tack för du lämnar några ord hos mig!