header

header

30 maj 2014

Galet trött & en bild från i går.

Ledigt i dag för både mig och Emma. Tyvärr har inte vädret varit med oss - kallt & regnigt - så något utflykt har det inte blivit. Om man då inte räknar ett besök på köpcentret och IKEA. För det är väl det mest ansträngande vi pysslat med i dag. Har liksom inte haft någon ork att göra något då jag är galet trött. Men en ledig helg hoppas jag ska råda bot på den här tröttheten.

Sen har jag ju naturligtvis inte kunnat hålla mig från att redigera lite kort. Det blev ju några från i går :). Vi var ju inte ensamma, min vän Emma och jag. Nej, vi hade tre tjejer med oss som även dom ville bli fotade. Har massor att visa men då jag inte hunnit visa dom för Emma och hennes tjejer ännu får det bli en av min Emma så länge.


Ska nu antingen fortsätta redigera lite eller ta mig ut på en löptur. Det senare lockar inte ett dugg men är vad jag skulle behöva. Nu återstår att se om samvetet besegrar latmasken eller inte :).

Trevlig fredag!

2 kommentarer:

  1. Hello lovely you!

    Vacker stämning du bjuder på, som alltid! Det låter så skönt med ledig dag. Fast jag just haft semester skulle jag gärna ha några dagar till! Solen kommer och går idag, kanske därför tröttheten känns eller så är det bara för att det är fredag helt enkelt ;)

    TACK för dina underbar ord, det värmer!

    KRAM
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Hej Lotta!

    Tusen tack för fina ord <3. Lediga dagar kan man inte få för många av. Hoppas du får semester snart igen.

    Ha en fin helg!
    Kram Carina.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!