header

header

18 maj 2014

En helg på bästa platsen!

Är hemma igen efter en helg som varit helt fantastisk!! Jag känner mig helt lyrisk och obeskrivligt glad. Även om jag trivs här hemma så är det lyx att få åka iväg en hel helg tillsammans med en fin vän. Till den plats jag älskar väldigt mycket. Ja som ni förstår så har jag haft en helg som varit magiskt bra!!

Vi har haft sköna dagar fyllda av träning, skratt, djupa samtal, god mat (du är grym Kerstin!!), promenader, slappande i solstolarna, och fotograferande. Lägg där till morgnar där dimman dansat över sjön och solnedgångar som tagit andan ur en. Magiskt var ordet!! Stort TACK Kerstin för att du ville följa med mig och för att du ställde upp på mina tokiga infall och idéer <3.





Givetvis så fick jag ju uppslag och idéer till en fotografering under ett av veckans träningspass. I går eftermiddag begav vi oss ut bland mossa och tallar och gick lös med kameran. Mest var det Kerstin som fotades och jag som stod bakom kameran. Men även jag agerade "modell" på en del bilder efter att ha instruerat Kerstin hur jag ville bilden skulle se ut :). Har inte hunnit redigera korten på Kerstin ännu så jag får visa ett av mig så länge.

Foto: Kerstin N F, modell: jag.

Dags att ladda för en ny jobbvecka och tänk. Det är inte allt för många veckor innan det är dags för midsommar och semester!!!!

Önskar er en trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Åh så härligt! Förstår att ni hade det riktigt bra. Jag håller mina tummar för att vi kan få till en tripp dit nästa vår igen.

    Önskar dig en fin vecka! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var riktigt bra Jennifer. Men vi saknade dig. Och visst måste vi få till en resa nästa vår - det är ju tradition nu :).

      Ha det bra! kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!