header

header

24 april 2014

Vilken kväll!!

Ljumma vindar. Stavspetsar mot asfalten. Svetten som droppar från nästippen. Muskler som får arbeta. En sol som är på väg ner. Sommarfeeling big time. Alltså denna kväll. Magisk. Svårt att tro att det är april när det känns som en alldeles underbar sommarkväll. Ja, som ni förstår så njöt jag något så kopiöst under kvällens träningspass :).

Torsdag och sista jobbdagen för veckan. Nu när solen går upp tidigt så vaknar även jag tidigt. Fördelen med det är ju att man är på jobbet tidigt och i dag passade detta förträffligt då jag skulle hem till Emma. Jepp, fortsatt förkylt för henne och dessvärre är hon nog också känslig mot pollen misstänker jag. Och pollen är det mycket av just nu. Kroppen är trött, halsen är hes och ögonen kliar. Men jag kan bara inte vara inne för det. Nej, efter den vinter som varit så tar man varje chans man får när det gäller att vistas i ljuset.


Annars så har vi haft det ganska behagligt här hemma jag och Emma (förutom att hon är sjuk så klart). Även om det är vab-dagar så är det ganska skönt att få några dagar extra tillsammans. Får man säga så?? På något sätt känns det som att man får tid att umgås. Att man tar det lugnt, myser och verkligen är tillsammans. Ovärderligt är det för mig i alla fall.

I morgon fredag och då får vi se vad den dagen bjuder på :).

Önskar er en härlig kväll!

1 kommentar:

Tack för du lämnar några ord hos mig!