header

header

18 april 2014

Magisk långfredag!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men åter befinner jag mig i paradiset och det känns såå bra! 

Jag och la familia beslöt oss för att ta några dagar här nu i påsk. Inte mig emot ;). Vi kom fram vid lunch så efter maten blev det snabbstädning och vädring av sängkläder. Sen tog jag och Emma en eftermiddag utomhus i det fina vädret. Det byggdes stall och bås till alla djur av kottar och pinnar (man kommer långt m lite fantasi). Det spelades tennis och reds i skogen på våra låtsashästar Jival och Manér. Fullkomligt älskar detta. Att vara ute och bara göra det som faller en in. 

Hann också med ett löppass bland välbekanta omgivningar. Bland annat avverkade jag en stig som går på en tallås - kan mycket väl vara den finaste jag sprungit. Fick även pulsa i snö och klafsa i lervälling och hann även fundera på om björnarna och deras ungar vaknat ur sin vintersömn ännu.....


Inga särskilda planer i morgon. En äggjakt och lite träning och kanske en skogsutflykt. Vi får se vad vi känner för helt enkelt. Nu ska jag ut och njuta av solen som är på väg ner. 

Önskar alla en riktigt Glad Påsk!

2 kommentarer:

  1. Så fint och så fint du skriver!
    Otroligt vackra bilder i din head!!! Klart du skall skaffa en hemsida. Jag har min på One.com Det är lite svårt att ge tips såhär på bloggen, men maila mig gärna om det finns något jag kan hjälpa till med.
    info@frokenfoto.se

    Fortsatt fin Påsk till er!

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  2. Härligt, härligt! Du väcker känslor inom mig Carina. Jag har sådan enorm längtan till Sverige nu. Påsken gör det här med mig (eller om det är våren). Vad skönt det låter och dina bilder är amazing.

    Önskar dig och familjen en jätteskön helg! Glad Påsk!

    KRAM

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!