header

header

22 april 2014

Inte vardag riktigt än.

Egentligen var det meningen att vi skulle återgå till vardagen denna tisdag men riktigt så blev det inte. Emma började hosta och hacka i går så det blev till att vara hemma för hennes del. Eftersom M var tvungen att åka österut så fick jag hämta det nödvändigaste på jobbet i morse och sätta mig hemma och jobba.

Allt löste sig då jag hann med det jag skulle och Emma fick se på tv under tiden. Inte den bästa barnvakten jag vet men i bland har man inte så mycket att välja på. När jag var färdigjobbad tog vi oss en liten biltur för att reka en lämplig plats för en kommande fotografering. Vitsippor stod på önskelistan och visst fanns det massa vitsippor. Jag är dock lite tveksam till om ljuset kommer bli bra då det är ganska öppet men det löser sig alltid :).



Återstoden av dagen har jag varit ute i trädgården och grävt. Trädgårdslandet har utökats med några pallkragar för nu ska här odlas grönsaker. I alla fall ska ett tappert försök göras :). Ska bli spännande att se om det lyckas eller inte. Även rabatterna har fått sig en omgång och även lite gödsel. Älskar det här när man får vara ute och gräva i jorden. När man ser resultat på en gång. När man får använda kroppen. Det är något som passar mig ypperligt!

Nu är det hög tid att försöka varva ner och ta sig i sängen. Misstänker att det blir en orolig natt och en dag hemma i morgon också.

Ta hand om er!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!