header

header

25 april 2014

I Sherwoodskogen.

Vi kom allt iväg en sväng i morse. Till platsen där sagan och fantasin kan skena fritt. Där man går med spänd förväntan och undrar vad som dyker upp bakom nästa krök. Platsen där man viker av stigen och beger sig in bland träden för att klättra och spana.

I dag har vi varit i Sherwoodskogen i klädda Robin Hood och lille John skepnader. Lille John ändrade sig dock och ville först byta till Robin men kom sen på att det var bättre att vara Marion. Undertecknad fick då agera Kluckan....

Så härligt att strosa runt med varsin kamera. Se kreativiteten. För att sen byta detta till lek och fantasi. Älskar det!! Och att man sen får testa ett nytt objektiv som det har suktats efter en lång stund. Och finna att objektivet är så magiskt bra som man trott men inte vågat hoppats på. Ja då är lyckan gjord :).





Trevlig helg!

6 kommentarer:

  1. Oj, Carina! Så härligt. Superadjektiv räcker inte till….men helt underbart och jag känner nästan dofterna hit. Och fota tillsammans <3

    Blir nyfiken, berätta mer om ditt objektiv!

    KRAM!
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en härlig stund med bästa Emma där i skogen :).

      Mitt objektiv är ett 24-70 mm från Tamron - helt suveränt och betydligt lättare än mitt 70-200 mm som väger bly. Det var verkligen värt varenda krona :).

      Ha en fin helg! Kram Carina.

      Radera
  2. Vad roligt och fint berättat. Så kul att fotografera tillsammans.De blir ju så mycket roligare när man kan dela ett intresse. Fina bilder. Älskar vitsippor!
    Ha en fin helg!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!! Det är härligt att vara ute i skogen. Älskar det :).

      Ha en fin helg du med! Kram Carina

      Radera
  3. Låter härligt! Ser jag rätt, Mellsta?

    Kul när man kan få sådana stunder tillsammans.
    Ha en fortsatt skön söndag!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stämmer bra det Jennifer. Det har blivit några vändor dit nu innan kossorna kommit till hagen (vilket de har nu kan jag meddela….). Visst är det ovärderliga stunder tillsammans :).

      Ha en riktigt skön söndagkväll!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!