header

header

16 april 2014

Det blev till att släppa allt.

I morgon är det dags för utklädning på skolan. Påsk-tema så klart. Emma kom på i går att hon ville vara påskkärring. Så i dag var det bara att leta i garderoben för att hitta outfiten. Lyckades rota fram en klänning som var tillräckligt "påskig" men när hon ville ha ett förkläde gick vi bet. Det blev helt enkelt för mamman att släppa allt för händerna och sätta sig ner och sy.

Ett kärt besvär måste jag erkänna. Tycker det är riktigt roligt att sitta där vid symaskinen. Tyvärr blir det inte så ofta nu mera. Ett förkläde sytt på frihand blev det och Emma blev nöjd. Och det är ju det som är huvudsaken :).
Tur man har lite tygbitar liggande.

Inte mycket påskpyntat i hemmet annars. Är ju allergisk så påskris är inte ens att tänka på. Har kört alla tänkbara varianter och det slutar alltid lika: riset åker ut efter en halv dag då näsan kliar något fruktansvärt. Nej, det närmaste påskpynt vi kommer i år är nog den lilla skålen med godisägg som pryder hallbyrån.

Misstänker att dessa kommer vara slut mycket snart ;).

Förutom att sy ett förkläde så har min dag innehållit lite av varje. Rullskidorna dammades av för första gången i år. Och det mina vänner var roligt. Riktig roligt! Efter hämtningen av Emma for vi till affären och inhandlade den sista påskmaten. Hemma igen bakades matbröd och huset snabbstädades. Och nu har jag parkerat mig i soffan.

Ha det gött!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!