header

header

28 april 2014

Blandade känslor.

Nu är det bara en ynka dag kvar. En arbetsdag och sen är det dags. Dags att åka till New York!! Känns helt overkligt men ska bli otroligt roligt!!!! Har faktiskt börjat packa så smått men det är hur svårt som helst. Vad ska jag ha med mig??? Jag har ingen aning. Har lagt ner ett par brallor och några tröjor. That´s it. Förutom träningskläder som åker ner i morgon tror jag faktiskt inte att det blir något mer. Chansar på att jag kommer hitta MASSOR i the Big Apple i stället (en stor chansning då jag har väldigt svårt att hitta saker jag tycker om. Kan bli en roligt resa det här :) ).

Det är inte bara packningen som är mitt huvudbry. Nej, hur roligt som det än ska bli så kommer det bli hemskt jobbigt att vara från Emma i så många dagar. Och att vara så långt borta. Jag vet att vi kommer ha det bra och jag vet att Emma kommer ha det bra. Men ni vet. När man är hemma längtar man bort och när det väl är dags vill man inte åka från de små liven. Konstigt hur man är :).

Denna måndag har jag jobbat, äntligen varit till naprapaten (oj, vad ont det gjorde och oj så välbehövligt) och sen var jag tvungen att ta med Emma till platsen vi fotograferade i går och knäppa några bilder på henne där. Tror tyvärr inte vitsipporna kommer vara kvar när vi kommer hem igen så det gällde att passa på.


Nu ska jag passa på att redigera lite bilder innan det är dags att hänga tvätt och sova.

Ha det bäst!

3 kommentarer:

  1. Men ååååh! Ha det riktigt underbart och fint! Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Sötnos! Så fin hon är.

    Det kommer bli bra här och tiden går så snabbt. Du kommer hitta lite fint och roligt att ta med hem ;) Förstår såklart dina känslor….men snart ses ni igen!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Älskar dina bilder Carina, de är så fina!

    Önskar er en riktigt härlig resa. Tror att ni kommer att få det super. Förstår att du kommer längta efter fina Emma men det sägs ju vara nyttigt att få längta efter varandra ibland.

    Ha det bäst! Kramar Jennifer

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!