header

header

23 april 2014

Ännu en dag hemma.

Det blev mycket riktigt en orolig natt och en dag hemma. Emma är bättre men inte helt bra. Det går ok när hon tar det lugnt men så fort hon anstränger sig. Ja då kommer hostan. Det är bara att ha is i magen om vänta ut hostan och hoppas att den försvinner snart.

Hemmadag som sagt - hann dock med att jobba undan det nödvändigaste tiiidigt i morse. Ett besök till bibblan unnade vi oss. Och massa böcker lånades. Det blev en hel del läsande i dag och det gör jag så gärna. Just nu har vi snöat in på böckerna om LasseMajas detektivbyrå. Böcker som är roliga både för barn och vuxna.

Tog en liten repa här hemma med kameran. Denna gång med macrot i högsta hugg. Vi kommer allt bättre överens. Och jag börjar gilla den här gluggen allt mer måste jag erkänna.





Passade även på att städa altanen och göra den redo för sommarsäsongen. Redo för lata dagar. Sena sommarkvällar. Redo för efterlängtade lässtunder. Stunder tillsammans. Älskar vår altan med sina gamla fönster. Älskar att sitta där oavsett om solen strålar eller regnet smattrar mot taket.



Gjorde även ett ryck och grävde klart det jag påbörjade i går. Nu ska det bara fyllas på matjord och petas ner frön. Längtar!


Det var denna onsdag det. Om en vecka befinner jag mig (om allt går som det ska) på en helt annan plats :).

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Fy då, inte roligt med sådan hosta. Hon får krya på sig!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för omtanken! Hostan är bättre men det vill liksom inte ge sig i alla fall. Men om någon dag är det nog bättre.

      Hoppas allt är bra med dig/er.
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!