header

header

29 mars 2014

Vilken vårdag!

Ja vad ska man säga egentligen? Det är vår och jag gillar det! Det trodde ni inte va?? Men det är faktiskt så att den här våren känns det riktigt bra. Ingen ångest what so ever. Bara längtan efter ljuset. Längtan efter löppass i skogen och racerpass längs vägarna. Längtan efter att vara ute utan att frysa. Längtan efter tvätt som fått torka ute. Utflykter och äventyr. Ja, det känns helt ok med våren i år :).

En alldeles fantastisk lördag har vi haft. Solen har skämt bort oss med sina varma strålar. Dagen har tillbringats ute. Och äntligen kan jag säga att jag känner mig bättre :). Allergimedicinen har börjat verka, förkylningen har gett med sig och kroppen känns helt ok. När jag börjar träna igen vet jag inte. Kanske i morgon eller någon annan dag. Suget efter att träna är stort men jag har bestämt mig för att vänta en dag extra så det inte tar om.

En powerwalk innan frukost blev det i dag också. Sen följde jag faktiskt med på ridningen. Höll mig långt borta från stallet och stod vid sidan av ridbanan i stället. Så roligt att se framstegen barnen har gjort och hur dom styr hästarna som  hejsan hoppsan. Emma hade äntligen fått Cassie och var mer än nöjd. Att hästen är betydligt större än henne själv brydde hon sig inte ett dugg om. Det var nog mer jag som oroade mig för att det var väldigt långt ner till marken om hon skulle trilla av. Vilket hon som tur var inte gjorde.

 Ska man rida måste man ju hjälpa till och mocka också.




Ytterligare en powerwallk blev det då jag gick från stallet och hemöver. Hann en bra bit innan jag blev upplockad. Hade tänkt gå hela vägen hem men började känna av skavsår så det var inget att fundera på.

En utedag som sagt. En dag då fönstren putsades och tvätten torkades ute. Och jag hann med småstunder med min bok i solstolen. I morgon väntar kalas och besök av vänner. Och kanske, kanske en träningstur. Tror det blir en bra dag i morgon med!

En lugn kväll väntar och snart premiär av Selfridges - gud så härligt!

Trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!