header

header

27 mars 2014

Nu är det bestämt.

Åh, vad jag har längtat hem. Hem till mamma och pappa. Hem till Värmland. Har inte varit hemma sen julen - alldeles för länge sen. Hade planer på att åka hem i helgen men den förbenade förkylningen (eller allergin??) satte stopp för dom planerna. Riktigt surt är vad det är. MEN nu är det bestämt att det blir hemresa nästa vecka i stället!!!!!! Åh, vad jag längtar. Har tagit ledigt på torsdag så det blir långledigt i Värmland nästa vecka. Tjohoooo!!!

Eftersom jag inte riktigt vet om jag är förkyld eller inte vågar jag inte chansa utan träningen fick vara även i dag (stadium klättra på väggarna har inletts). Satt ute på förstukvisten och lapade sol på lunchen. Passade även på att plugga lite porträttfotografering. Skönt att kombinera nöje med nöje :).

Kvällen har varit lugn här hemma. Liten kom i säng tidigt då hon var supertrött. Innan hann hon och pappa köra lite tennis här ute på baksidan. Då vi bara hade ett racket fick pappan ta en liten rosa snöskyffel att spela med. Och det gick alldeles utmärkt det också.


Nu väntar premiären av danska serien Badhotellet på 4:an. Älskar sådana här kostym-serier så det här kan bli riktigt bra.

Trevlig kväll!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!