header

header

28 mars 2014

Inleder denna fredag….

…. med inte bara en utan två promenader. Kan man inte träna får man lov att stilla abstinensen på något sätt. En powerwalk i morse innan frukost och ytterligare en efter lämning i skolan. Den senare fick kameran följa med på :).

Måste säga att även om jag helst hade sprungit så gick jag faktiskt och njöt av allt som omgav mig. Fåglar som kvittrade som besatta. En sol som strålade och värmde i ansiktet. Och en kamera som fick knäppa helt utan tanke på komposition och måsten. Har på senare tid känt att just den spontana glädjen i fotograferandet har blivit lidande när man läser om alla "regler och saker man ska följa". Nej, framöver ska det bli mer spontanfotograferande från min sida, tillsammans med det jag lärt mig förstås :).








Dags att hoppa in i duschen och njuta av denna härliga, soliga fredag! Kanske blir det en tur och inhandla ett par nya löpskor. Måste ju vara förberedd när det blir dagas att ge sig ut i skogen :).

Ha en alldeles förträfflig fredag!
Kram Carina.

9 kommentarer:

  1. Vilka vackra bilder! Duktig du är på att fotografera, här blir det mest bara spontanfotografering, är alldeles för dålig på det tekniska.... Kram Suss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Spontanfotografering brukar bli den bästa, även om det är bra att kunna det tekniska för att få den bild man vill ha :).

      kram Carina

      Radera
  2. Ljuvligt! Älskar svensk vår, älskar dina bilder! Och fredagar ;)

    Ha en skön helg och hoppas det fina vädret fortsätter. Här ska det regna.

    KRAM!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lotta! Hoppas din helg varit bra och att ni slapp regnet.

      Kram Carina

      Radera
  3. Ja men vilken fantastisk dag vi fick! Fick nästan lite sommarkänslor :). Det blev en härlig promenad runt älven förstår jag, jättefina bilder.

    Nu får vi väl hoppas att den där eländiga förkylningen ger med sig.
    Ha en toppenbra helg! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en grym dag! Och visst var det runt älven jag gick (man får passa på innan gässen anfaller igen....)

      Hoppas din förkylning gett med sig och att du haft en bra helg!
      Kram Carina

      Radera
  4. Fina bilder du tagit på promenaden!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det var en fin promenad :)

      Kram Carina

      Radera
  5. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!