header

header

6 mars 2014

I går skidor.....

.... i dag cykel. Yes, i dag på lunchen avverkades cykelpremiären tillsammans med M. Snacka om ytterligheter men ändå ganska skönt. Gårdagens skidpass bjöd på spänning i skogen. Körde utan pannlampa och när det började bli rejält mörkt stannade jag för att ta ett kort. Först då lade jag märke till att det prasslade i skogen och ett ylande hördes på lite lagom avstånd (det finns en del varg där uppe.....). Behöver nog inte säga att farten under skidorna skruvades upp ganska rejält tills jag kom fram till elljuset igen :).

Brusig mobilbild innan det började yla från skogen.

Cykelpremiär i dag. Inte för racern utan det var den gamla trotjänaren MTB:n som fick luftas. Det blåste rejält och var gråväder - inte min favorit - men jag tvingade mig ut i alla fall (Ikke tenk, bare tren - ni vet). Och det blev ett riktigt bra pass. Vi trampade på i bra fart och benen var hyfsat pigga. Väldigt skönt efteråt och framför allt kul att kunna få till ett pass tillsammans. I morgon hoppas jag vara tillbaka i skidspåret igen. Känns som det gäller att passa på med de plusgrader som närmar sig.

Jobbveckan är slut för den här gången. Kvällen blir lugn då Emma och jag huserar själva här hemma. Det blir nog att mysa framför brasan och bläddra i min bloggbok som kom med posten i dag. Den fjärde i ordningen. Tycker det är roligt att bevara bloggen och bilderna i en riktig bok. Framför allt att bevara den till Emma när hon blir större.

Fjärde bloggboken med en av mina favoritbilder på omslaget.

Ledigt i morgon och förutom att träna vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Men känner jag mig själv rätt så kommer det nog bli fullt upp ändå.

Trevlig torsdag!


5 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja det är roligt att ha en riktig bok att bläddra i :). Bloggen har ju blivit lite av en dagbok så det är kul att bevara.

      ha det bra!
      Kram Carina

      Radera
  2. Hu, jag är full av beundran för dig som vågar skida i vargland. Jag som har en enorm respekt för vildsvinen här i Skåne hade nog lagt skidorna på ryggen och sprungit för mitt liv. ;)

    Vad fint med bloggen i bokform. Kanske något jag skulle ta och göra också. Som ett minne för framtiden. Vilket företag har du använt dig av för dina bloggböcker?

    Njut av din lediga dag i morgon Carina och ha det gott!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har aldrig tidigare varit med om att höra vargar så nära så det var en ny upplevelse. Men nästa gång kommer jag nog åka med pannlampa :).

      Det är verkligen roligt att ha bloggen i bokform. Ett bra minne för framtiden som du säger. Jag har använt mig av Blurb till mina böcker och är kanonnöjd.

      Ha en fin fredag och helg!
      Kram Carina

      Radera
  3. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!