header

header

7 mars 2014

Hej Fredag!

Har äntligen slagit ner rumpan och satt mig stilla för första gången den här fredagen. Som vanligt har det varit fullt upp men i dag har jag själv valt vad jag velat ha fullt upp med.

Började dagen med att riva av städningen. Hade inte tänkt städa men så är det ju det där med ett nystädat hus. Det blir liksom mer helg då och doften av grönsåpa - kan inte motstå den :). När jag lämnat av Emma vid skolan drog jag upp till Bergebo för ett skidpass.

Hade inga större förhoppningar med tanke på att det duggregnade och var 5 plus. Men gissa om jag fick en glad överraskning. Helt ok för skate och inga stenar framme. Vintern biter sig fast i alla fall ett litet tag till :). Fick även sällskap av en kompis på slutet och det var kul att åka och prata lite.

Resten av min lediga tid tänkte jag tillbringa med ytterligare en lektion i fotokursen jag läser. Den är så rolig och inspirerande. Det är inte utan att man blir lite sugen på att plugga igen - alla fall en kurs här och där. I kväll kommer vänner på middag och sen tänkte jag se på Skavlan och Anders Aukland som ska vara med där.

Tycker SVT och Uppdrag Granskning behandlat honom fel dels då de namngav honom som en av de åkare som var misstänkt för doping pga för höga blodvärden och dels då de hoppade på honom direkt efter målgång i årets Marcialonga. Även en svenska figurerade i programmet men henne refererade de till som "hon". Eftersom inte heller hon fastnat i något dopingtest, liksom Aukland, så borde man behandlat dem båda lika -  namngett båda eller, som jag tycker, låtit bli att namnge någon av dem. Detta är min personliga åsikt och den står jag för.

Har inte hunnit fota något så det blir till att visa vad vi fyndade till Emma på Åhléns igår. Detta blir det när Emma själv får bestämma:
 Hästar…. 

 … och leopard.

Fick ett ryck häromdagen och planterade om alla blommor. Passade då även på att ta sticklingar på mina Mårbacka-pelargoner. Älskar dessa blommor så jag hoppas så många som möjligt ska överleva. 


Omplanterade Mårbacka-pelargoner. Hoppas dom ska växa sig stora.

Nej, dags att göra något av tiden innan den lilla ska hämtas.

Önskar alla en riktigt trevlig fredag!
Kram Carina.

3 kommentarer:

  1. Hej fina!

    Så skönt att titta in här, se dina vackra bilder och läsa om dina tankar och dagar! Sköna fredag, god middag, TV, vänner, fototankar….härligt!

    Och våren….på gång!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Härligt att det blev ett bra skidpass :). Ha en fortsatt fin fredag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  3. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!