header

header

13 mars 2014

Denna härliga sol!! (& lite irriterad måste jag erkänna)

Vilken vecka vi  haft hittills! Strålande sol vareviga dag. Stunder på förstukvisten vareviga dag. Kunde lätt vänja mig vid detta. Det känns onekligen som man väckts upp ur en lååång vinterdvala med tanke på det gråa väder vi haft. Nu äntligen börjar man få lust att göra saker igen.

Inte så mycket spännande som hänt. Livet och dagarna rullar liksom på i en hiskelig fart. I går åt jag och Emma årets första mjukglass!! I mars!! Galet. Hann inte fota - vi var aningens för glupska - men gott var det kan jag lova. En träningstur på MTB:n hanns också med. Men fy va tungt det gick. Nej, jag och MTB:n är inte de bästa kompisarna. Längtar något grymt efter att ta fram min racer och känna att det svarar när man trycker på.

I morgon är det studiedag från skolan så då kamperar vi hemma tillsammans Emma och jag. Vi ska träffa några vänner på eftermiddagen annars hade vi mest tänkt ta det lugnt. Eller det har dykt upp lite som gjort att det inte kommer bli lätt att ta det lugnt här hemma.....

Vi har ju som bekant renoverat ett av våra badrum och för någon vecka sen blev det nästan klart. Trodde vi i alla fall. Morgonen när rörmokaren skulle komma upptäckte M att det sviktade i golvet. Inte direkt det man vill upptäcka när allt ytskikt är färdigt. Vi fick hit golvfirman som lagt in mattan men nej, dom tyckte inte att varken dom eller deras snickare gjort något fel. Suck! Men vi stod på oss så i dag kom dom hit igen tillsammans med snickare vi valt den här gången. Och det var bara att såga och riva upp hela golvet för att skruva fast en skiva som deras snickare missat. Gahhh!  Så nu lever vi fortfarande i byggkaos men förhoppningsvis så kommer allt bli klart i början av nästa vecka.
Det blir bra i slutändan (hoppas jag….)

Minst sagt kaos i gästrummet.

Nu håller vi tummarna för att det soliga vädret håller i sig över helgen så vi alla får njuta riktigt mycket!

Ha det bäst!
Kram Carina.

5 kommentarer:

  1. Nej men fy så trist! Sådana saker har man all rätt att vara irriterad över. Hoppas att det snabbt blir klart och att resultatet blir bra den här gången.

    Ska bli så skoj att ses imorgon! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. På onsdag (om vi har tur) har vi två badrum igen. Hoppas, hoppas!

      Det var kul att ses igår. Får inte dröja för länge till nästa gång!
      Trevlig helg! Kram Carina

      Radera
  2. Oj, så typiskt när man renoverar. Alltid är det något som ska krångla. Tur att det går att fixa, att solen skinit så fint och så mjukglassinvigning. Väger upp lite ;)
    Hoppas allt går bra nu med golvet!

    KRAM o trevlig helg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så. Att det alltid är något som krånglar. Men det löser sig till slut och det är som du säger: tur att det händer saker som väger upp lite.

      Kram och trevlig helg till dig med!

      Radera
  3. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!