header

header

26 mars 2014

Bilder från i söndags.

Snart ännu en jobbvecka att lägga till historien och ännu en dag med förkylning - morr. Har tyvärr inte blivit bättre som jag hoppats utan snarare sämre. Kan kanske ha att göra med att så fort jag känt mig liite bättre har jag kört på som vanligt (inte tränat men varit i farten). Det verkar tyvärr ha straffat sig och nu sitter jag här. Ja, ja, ingen världskatastrof men ändå tråkigt. Får väl se det som att jag kommer vara supertaggad när det blir dags att dra på sig träningskläderna igen.

Fotografering i söndags och nu är bilderna levererade. Tror och hoppas att det ska bli bra. Det är inte helt lätt att försöka "göra" någon annans bilder. Man har ju oftast själv en idé om hur man ska/vill/borde göra. När man är anlitad för att ta någon annans bilder gäller det att nollställa sig själv och vara öppen för att få fram just den känslan som efterfrågas. Men samtidigt inte vara rädd för att säga sin åsikt för att kunna göra bilden bättre. Inte helt lätt som sagt men väldigt roligt och utmanande.

Är ni nyfikna på att se Malins hemsida så finns den här (allt är inte helt färdigt ännu men det kan ju vara kul att få se smakprov från denna begåvade tjej). Några av mina bilder finns med och det känns lite konstigt men väldigt roligt. Nedan visar jag några av mina favoriter från i söndags.









Nu ska jag spinna vidare på några fotoidéer jag hoppas kunna genomföra framöver. Det är ju en del som krävs från idé till handling. Men jag tror jag har det mesta under kontroll. Gäller bara att skriva ner allt man kommer på så man inte glömmer något :).

Trevlig kväll!

4 kommentarer:

  1. Kanonbra bilder, har sagt det förr och säger det igen, du är jätteduktig!

    Men fy så trist med förkylningen, krya på dig nu! Kramar Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Super TACK snälla du!! Blir så himla glad över dina ord.

      Ja, den är segdragen den här förkylningen. Men det går väl över om några dar (hoppas jag). Hoppas att du är bättre från din förkylning.

      Kram Carina

      Radera
  2. Kanon fina kort. Häftiga! Du är så himla duktig!
    Krya på dig!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  3. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!