header

header

16 mars 2014

Att ha tillbringat söndagen utomhus.

Denna söndag den 15:onde har till större delen tillbringats utomhus. Inte lika varmt som tidigare i veckan men ändå skönt att vara ute utan att frysa. Fönstren fick sig en tvätt för första gången i år. När solen åter har visat sig så har jag obarmhärtigt blivit varse om hur smutsiga fönstren blivit. I dag stod jag inte ut längre så tvätt av fönstren fick det bli.

Sen måste jag erkänna att jag suttit med näsan i en bok ganska mycket. Har varit så trött så jag tillåtit mig att bara sitta stilla och läsa. Riktigt skönt att sitta på förstukvisten och låta solen värma näsan samtidigt som sida efter sida vändes.

Lagom till lunchen kom grannarna och undrade om vi inte ville vara med och grilla lite korv. Och det ville vi! Men jag kände att bara korv med bröd, nja det ville jag inte ha så jag fixade lite potatismos också. Och med massa spenat, vitkål och morötter blev det en helt ok lunch.




Klart Felix ska vara med och grilla.

 Sverige-flaggan från igår sitter som berget.

När eftermiddagen närmade sig så började det suga i träningstarmen. Plockade fram skidorna och for till Bergebo. Det går fortfarande att åka men speciellt roligt var det inte. Har blivit lite kräsen på äldre dar och när det inte är tipp-topp är det inte superkul att åka. MEN jag åkte det jag tänkt - envis? Yes.

Snart är helgen till ända och månadens tuffaste jobbvecka väntar. Men det är bara att bita ihop - det brukar ju ordna sig och det gör det säkert den här gången också.

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Det lät som en utomordentligt bra söndag!

    Hoppas att veckan kommer att gå riktigt bra! Kramar Jennifer

    SvaraRadera
  2. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!