header

header

25 februari 2014

Hipp, hipp, hurra!!!

För i dag är det min pappas födelsedag!!! Min pappa som är väldens bästa. En av de mest omtänksamma och mest generösa personer som finns på denna jord. Min pappa som aldrig sätter sig själv först utan alltid alla andra. Min pappa som är tyst och lugn och som jag älskar så otroligt mycket. Hoppas du haft en bra födelsedag och att vi ses snart. Grattis på din dag!

Nu är det ledigt och sportlov för min del. Tjohoo!! Så skönt och välbehövligt :). Efter jobb i morse som kunde avslutas tidigare åkte jag och Emma på årets bokrea. Kan inte hjälpa det men jag gillar verkligen bokrean. Tycker det är lite roligt att gå bland andra bokälskare. Titta, lägga tillbaka och slutligen välja årets skörd. Yes, det blev några böcker inte bara till mig själv utan till alla i familjen (visar mina fynd en annan dag).

Ingen träning i dag och dessa dagar tenderar jag att bli rastlös. Så även i dag. Det blev en promenad i finvädret och sen satte jag i gång att baka. Det blev matbröd och bullar. I kväll blev det att skruva ihop badrumsmöbler för glatta livet. Renoveringen går framåt med väldig fart och har vi tur är snickarna klara i morgon.

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Åh, lyckost dig som har din pappa. Var rädd om honom!
    Vad kul med bok rea, jag ÄLSKAR böcker.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får ett underbart sportlov! Så fint att börja med att fira. Och vad härligt att ha en sådan pappa att fira. Varm kram!

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!