header

header

16 februari 2014

Helt slut (fast på ett bra sätt….)

Ja vad ska man säga om dessa längdskidåkare? Vad dom levererar, lopp efter lopp. Bärgar medalj efter medalj. Det är inte helt lätt att sitta/hoppa/studsa framför tv:n. Pulsen slår i 120. Fjärilarna fladdrar och lever an i magen. Nervös är bara förnamnet när jag tittar på di svenskes framfart i OS-spåren. Och TVÅ GULD i helgens stafetter!!!! Seger för både damer och herrar!!!! Ja då skriker jag mig hes och är helt slut. Men det gör inget. Inte när man får uppleva och se idrott när den är som bäst.

När man är som mest nervös då kan det vara så att man plockar fram stativet, macro-objektivet och kameran och fotar lite vissna tulpaner. Exakt det hände i dag under herrarnas stafett och nedan visar jag några av korten jag tog.




En helg i skidornas tecken har det minst sagt varit. Fast jag har inte bara suttit framför tv:n. Nej, jag har varit ute och åkt lite själv också. Inte ens i närheten av så fint som dom har det i OS men det får duga. Det är skönt att komma ut och röra på sig ändå. Fast åka skidor när det regnar…. Nja, då måste till och med jag erkänna att det inte är super-roligt.

Dagen börjar närma sig kväll och jag misstänker att det kan bli ett och annat getöga på tv:n innan det är dags att sova. För man kan ju bara inte låta bli att få se flera glädjescener från dagens succé.

Önskar alla en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!