header

header

14 februari 2014

Alla hjärtans & Emmas dag!

I morse vaknade liten och var inte pigg. Sliten och trött. Klart då att hon skulle få vara hemma och få en slappardag tillsammans med mamman. En riktigt mysig dag har vi haft denna alla hjärtans dag. Vi hade haft planer på att följa med vänner till Gyllbergen i dag men vi blev hemma i stället.

Efter träning för mamman (intervaller på spinningcykeln) så drog vi till affären och biblioteket. Många nya böcker lånades och mamman har fått läsa sig hes dagen som gått :). Ett kärt "besvär" då jag själv älskar böcker och gärna hjälper Emma in i böckernas underbara värld. Tycker det är viktigt att barnen får lära sig läsa riktiga böcker. Får skapa sig sina egna bilder med hjälp av fantasin och inte enbart får färdiga bilder och intryck i form av tv, filmer, paddor, datorer och allt annat som finns i dag. Lite mossigt kanske men det är viktigt för mig.

Lego i långa rader. 

Lek och byggande med lego, en kort promenad runt kvarteret, ett besök i lekparken följt av lek med trähästen ute och lite mer läsande har vi också hunnit med. Och sen var jag ju tvungen att följa herrarnas 15 km i OS. Herreguuuud vad de svenska längdåkarna levererar!!! Blir så oerhört imponerad och glad. Och att alla som var på pallen i dag visar att det går att nå toppen även om man haft olika former av motgångar och skador - imponerande som sagt!

Nu ska jag ägna mig lite mera åt min goa 6-åring som ligger här i bredvid mig i soffan. Denna dag som är alla hjärtans och Emmas <3.

Önskar alla en trevlig helg och en fin alla hjärtans dag!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!