header

header

1 januari 2014

Årets första dag.

Det blev som jag misstänkte i går. När raketerna smällde och det nya året skålades in då låg jag i min säng och höll på att somna ;). Vi var medbjudna till våra vänners grannar på fest och det var mycket trevligt. Emma höll ut ända till lite över tio men sen ville hon gå och sova. Jag "offrade" mig och följde med. Det gjorde absolut inget för jag var själv väldigt trött. Så när klockan slog tolv och det nya året anlände då var 2/3 av vår familj nere för räkning :).

Så kom då 2014 och årets första dag. Denna dag har vi till större delen tillbringat i bilen. På förmiddagen tackade vi våra fantastiska vänner för ännu en kanonvistelse hos dom och styrde kosan hemöver. Lite småhalt men vi tog oss hem utan några incidenter. Väl hemma packades väskorna upp, tvätten tvättades och tv:n fick visa damernas etapp av Tour de Ski.

Återstoden av denna dag blir lugn för min del. Ska fundera över ett par saker men ingen större ansträngning står på schemat. Laddar batterierna inför i morgon i stället. Då ska kroppen tränas och julen städas ut.
Längtar efter ljuset.

Hoppas ni alla haft en bra nyårsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!