header

header

11 december 2013

När man redan tagit helg..

.. då är det lite jobbigt att det faktiskt återstår en dag att jobba. Jag vet inte vad det är med mig den här veckan men hela veckan har jag legat steget före. Har trott att det varit tisdag när det varit måndag osv. I dag var jag tämligen säker på att det var torsdag och ledigt för mig i morgon. Blev inte supernöjd när jag kom på att det "bara" var onsdag. Men jag ska inte klaga, har ju förmånen att vara ledig på fredagar och den dagen kommer ju faktiskt snart ;).

Annars har det blivit ett lunchpass på skidorna. Inte det bästa passet jag åkt men ändå skönt att få lite dagsljus på sig och andas frisk luft. Har även smygsytt lite innan jag hämtade Emma. Håller nämligen på med en julklapp till henne. En skridskoängel. Hon har tittat på den flera gånger och önskat sig den så jag tänkte det kunde bli en roligt överraskning när julafton kommer. Hoppas att jag hinner smygsy vid många fler tillfällen bara.

Jul och nyår börjar ju närma sig och då är det ju lite extra roligt att känna sig fin i håret. Det brukar i alla  fall jag tycka. Normalt sett brukar jag passa på att åka till frissan när jag här hemma hos mamma och pappa men nu har jag inte hunnit. Så i dag ringde jag en frisör häromkring och fick en tid nu på fredag. Precis innan vi lade på frågade jag vad kalaset skulle komma att gå på. Måste säga att jag höll på att trilla av stolen när jag fick svaret. 2000:-!!!!! T v å  t u s e n! För att klippa och färga lite. Det kanske är normala priser men jag tycker det är alldeles för mycket pengar. Har inte bestämt mig för om jag kommer vara fin i håret till julen eller inte. Vi får se helt enkelt.

Längtar efter julstämning. 

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!