header

header

25 december 2013

God fortsättning!

Vilken julafton vi hade i går! Inledde aftonen med ett löppass i hällande regn. Inte det mysigaste precis men att kunna springa två dar på raken utan att få ont i foten. Guld värt!! :). Efter träningen började mission underhålla otålig 6-årings väntan på tomten som aaaldriiig kommer. Inte helt lätt måste jag erkänna. Vi spelade lite kort, byggde med lego, såg på Kalle Anka och sen. Då knackade det äntligen på dörren och där var han! Lyckan var stor!!

Många klappar blev det och Emma visade upp en tacksamhet för varendaste sak hon packade upp. Något som värmer i hjärtat. Tycker det är oerhört viktigt att vara och visa tacksamhet när man får något. När klapparna var uppslitna, ja det är svårt att öppna stilla när det kliar i fingrarna, blev det en lugn kväll och mamman (alltså jag) fick åter bygga lego. Inte mig emot då jag tycker det är riktigt roligt.
 Svårt att hålla sig från att öppna paketen ;)



 Väntar på tomten.


Själv är jag också mycket tacksam och glad över allt fint jag fick. Största överraskningen stod mannen och dottern för. I en av klapparna låg en present som uppfyller en av mina drömmar: en resa till det stora äpplet västerut!!!!!! Oj, oj, oj säger jag bara. Det hade jag aldrig i mina vildaste fantasier kunnat tro :).

En finfin väska, en efterlängtad plånbok & en ny berlock
till mitt Pandora-armband. Några av klapparna jag fick.

Nu blir det Askungen - ytterligare en sak det har väntats på den här julen.

Önskar alla en god fortsättning!

2 kommentarer:

  1. Underbara bilder! Väntan på tomten kan vara lång ;)
    Önskar dig en god fortsättning, kram Suss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!
      Önskar dig också en god fortsättning!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!