header

header

10 december 2013

Foton på Malin.

Fick ju äran att fotografera en av mina vänner som även är en duktig designer häromveckan. Hon håller på att starta upp eget och första kollektionen är under tillverkning. Inte nog med att hon är grymt duktig, hon gör sig även väldigt bra på bild. Har frågat och fått klartecken att visa lite bilder från fotograferingen. Riktigt kallt var det - i alla fall för Malin - själv hade jag långkalsonger och varma kläder - en av fördelarna att stå bakom kameran ;).




Egendesignad klänning med många timmars arbete bakom.
Är grymt imponerad. Malin Östberg - lägg det namnet på minnet. 

Tisdag och en ganska bra sådan som passerat. Lite trött efter att Emma haft växtvärk i natt vilket resulterade i sagoläsning mitt i natten. Inte helt optimalt men huvudsaken var att hon kunde slappna av och somna om. Inte heller någon träning då kroppen helt enkelt protesterade. Är rejält sliten och då är det bara att vila. Mildvädret har slagit till och ska jag erkänna så var det inte särskilt lockande att åka skidor i nysnö och plusgrader. 

Annars försöker jag febrilt hitta julstämningen. Med två veckor kvar så är avsaknaden av själva stämningen total. Inte utan att jag känner lite panik. Är också oroad över att julen ska vara över lika fort som den kommer. Med tanke på att dagarna bara svischar förbi så är det inte så konstigt. MEN jag ska försöka att inte oroa mig över detta. Nej, ska försöka att i stället ta vara på dagarna och göra det mesta av dem. 

Önskar alla en trevlig kväll!

4 kommentarer:

  1. Vackra bilder på en vacker kvinna! Härligt Carina!

    Hoppas julkänslan kommer....jag har en extrem känsla just nu. Vill att den ska hålla i sig ;)

    KRAM!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK Lotta! Ja, hon är vacker Malin.

      Hoppas din julkänsla håller i sig!
      Kram Carina

      Radera
  2. Men så roligt, vad duktiga ni är både du och Malin. Bilderna är fantastiska och klänningen likaså!

    Usch och fy för växtvärken och fy för tövädret vi har. Nu får det bli kallt igen och komma mer snö :).

    Tiden bara svischar fram, bara 2 veckor kvar till jul insåg jag idag. Jag börjar känna mig lite stressad över att jag inte alls är klar med julklapparna, men det löser sig, det gör det alltid :-). Julstämningen kommer säkert snart, kanske luciafirandet på torsdag kan hjälpa till :-), för visst ska väl E vara med?

    Ha en riktigt bra dag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK snälla!!

      Håller med om att det får lov att bli kallt och snöigt nu. Vill ju ha en riktig vinter!

      Ha det bra! Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!