header

header

27 december 2013

Ett tips i mellandagarna.

När jag fått en bok jag tycker om. Då tar jag varje tillfälle jag kan i akt att vända sida efter sida. Och när jag inte läser, ja då tänker jag på den nästan hela tiden. Detta är vad som händer med mig och vad som hände när jag började läsa min julklappsbok.

Läste några timmar under gårdagen. På kvällen när jag lagt mig, ända tills ögonen gick i kors och det helt enkelt inte gick att läsa mer fastän jag ville. Smög upp i morse för att kunna läsa. Och läsa det gjorde jag. Även när Emma kom ner och ville se på Bompa. Jag läste och läste och läste. Och vips så var sista sidan vänd och boken urläst :).

Den bok som fångat mig denna gång är Denise Rudbergs tredje bok om Marianne Jidhoff: Bara tre kan leka så. Elegant crime - så heter genren. Mord, spänning och hemskheter i de "finare" kretsarna i Stockholm. Historier som flätas i varandra. Vem är mördaren? Slår han/hon till snart igen? Ja, jag gillar dessa böcker skarpt (dom är så där lagom läskiga) och kan varmt rekommendera dem.

Ett tips så här i mellandagarna.

Annars har denna fredag bl. a. bestått i att städa eller rättare sagt rensa lite ur Emmas rum. Nya klappar ska få plats och då måste något annat ge vika. Vi har även byggt med Lego. Det blev några timmar och jag tror nästan att jag var den som tyckte det var roligast. Emma ville hellre leka med legot och var glad över att mamman byggde så hon kunde göra i stället. En tur att byta en julklapp blev det också. Skönt att ha det avklarat. 

Nu blir det till att invänta kvällen. Ingen träning då jag har en kropp som är i stort behov av vila, så jag är lite lagom rastlös för tillfället. Funderar starkt på att börja läsa Hundraåringen. Jag är väl en av dom få som inte gjort det ännu :). 

Ha en fin fredag!
Kram Carina.

4 kommentarer:

  1. Ni verkar ha haft en härlig jul Carina.
    Det är kul när man fastnar så i någon bok, jag gör det dock väldigt sällan. Kanske ska testa de du rekommenderar. Och jag är också sugen på Hundraåringen, har inte heller läst den. Jag fick Avig Maria av Mia Skäringer i julklapp. Den är riktigt bra, men det är ingen roman utan utdrag från hennes blogg, men det står mycket klokt i den tycker jag.

    Hoppas att du får en skön kväll och en bra helg! Kramar Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har varit fantastiskt Jennifer!

      Visst är det kul när man får en bra bok. Du verkar ha fått en i julklapp. Då kanske vi blir två som läser Hundraåringen inom en snar framtid :).

      Hoppas du också får en skön helg och kväll! Kram Carina

      Radera
  2. Å jag har ju första delen! Då ska jag börja läsa den bums! Jag är precis som du. När jag väl kommer igång och blir intresserad, då kan jag knappt sluta.
    Gillar den känslan!

    God fortsättning kära du!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, va kul att du har inte läst din första bok ännu. Hoppas du gillar den för då har du två till att se fram emot!

      God fortsättning önskar jag dig också!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!