header

header

29 november 2013

Stjärnor överallt!

I dag är det så det spritter i kroppen. Bubblar och sprakar. En så bra dag har jag haft i dag :). Emma vaknade tidigt i morse. Tack vare detta så hann jag städa hela nedervåningen innan det var dags att lämna henne på skolan.

Efter lämningen drog jag ut i skogen på ett långt löppass!!! Helt underbart var det :). Och tänk, min fot börjar faktiskt bråka allt mindre!!!!! Tack vare envis stretchning flera gånger om dagen och tejpning av hälen så går det riktigt bra att springa. Kan inte med ord beskriva hur glad jag är över detta. Att kunna springa ordentligt igen - det som jag älskar så mycket. LYCKA!!!!
                          

                          
(mobilbilder från skogen)

Fylld av energi var jag efter min stund i skogen så städningen av övervåningen gick som en dans. Sen kom alla adventsljusstakar och stjärnor fram i fönstren. Så himla mysigt! Gillar verkligen när man får plocka fram dem och mysfaktorn som blir.





Många stjärnor blir det ;). 

En bra fredag som sagt då mycket flutit på och jag har fått göra allt i min takt. Emma åkte hem med en kompis efter skolan så då fick jag ytterligare några timmar i mitt eget sällskap. Fast helt själv var jag inte. Passade på att åka och handla innan det värsta fredagskaoset. 

Ja, det var min fredag det. I kväll blir det att slappa i soffan och njuta av att det är stjärnor överallt. 

Önskar alla en bra kväll och en trevlig helg!
Kram Carina

2 kommentarer:

Tack för du lämnar några ord hos mig!