header

header

24 november 2013

Lite väl ekonomisk…..

Ja, jag hade längtat efter mitt löppass sen i går och naturen gjorde mig inte besviken. Minusgrader och sol - vad mer kan man begära?? Lite sliten var jag men det kändes ändå helt ok. Löpning med stavar stod på schemat och fastän armarna var lite småsega efter att ha huggit ved i går så gick det som sagt helt ok. Ända tills det var ca 15 minuters löpning kvar…..

Helt plötsligt snavde jag till på några rötter och vips låg jag raklång på marken och hade lyckats slå mig ganska rejält. Det var det där med löpekonomin. Att inte lyfta fötterna mer än vad man behöver. Inte ödsla onödig energi. Har nog anammat detta lite för bra och i dag fick det mig på fall. Ja, ja, så är det i bland. Fortsatte dock min runda - korta av den fanns liksom inte på kartan. Och väl hemma kunde jag konstatera att min ekonomiska löpning hade resulterat i en skrapad haka, en liten fläskläpp, två blåslagna och svullna knän och en lätt ömmande handled. Så kan det gå, men ett härligt löppass var det :).

Annars har jag inte gjort många knop i dag. Har unnat mig att slappa och ta det lugnt. Emma har avverkat kalas nummer två den här helgen och M var snäll och följde med även i dag. Jag passade på att läsa ut sista delen om Mr Grey och jag måste säga att böckerna överraskade mig positivt. Känner en liten tomhet över att sista sidan är läst och det brukar ju vara ett gott betyg.

Nu ska jag se om jag lyckas masa mig iväg till en blomaffär. Behöver nämligen jord till den lilla gran som fick följa med hem från skogen. Och sen vore det väldigt trevligt med lite mossa och hyacinter till byrån i hallen. Eller så får det bli morgondagens projekt. Vi får se.

Önskar alla en fortsatt trevlig dag!

1 kommentar:

  1. Men jisses, vännen du måste ju vara försiktig det kunde ju gått riktigt illa. Har du telefon med dig när du springer så om nåt skulle hända att du kan ringa efter hjälp?
    Vacker bild by the way!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!