header

header

8 oktober 2013

När du inte är här.

Så har ännu en tisdag passerat och det är kväll igen. Den lilla har somnat efter en lång godnatt-saga och jag har parkerat mig i soffan. Nu är det tyst och tomt. Tomt för att du inte är hemma. Jobbresa, till vårt västra grannland den här gången.

Det är inga egentliga problem att vara själv hemma. Man måste bara tänka till och pyssla lite extra bara. Det som är värst är kvällarna. Att vara ensam. Jag har egentligen inga problem att vara ensam. Men jag tycker inte om när det är tomt. Och det blir det när du inte är här.

Dagen har i alla fall passerat relativt fort. Ett kort löppass på lunchen och functional training här hemma i kväll. Däremellan har jag och Emma slappat och spelat kort. Tycker det är roligt att hon gillar det där med att spela kort. Jag har många ljusa minnen av just kortspel. Det var något jag och farmor gjorde ofta när jag var liten. Vänd-åtta och Svarta Maja. Det var det jag och farmor spelade för det mesta. Ljusa, härliga minnen som sagt.

I morgon är en ny dag. Har lyckats ordna barnvakt på kvällen. Det är meningen att jag ska iväg på en rolig och inspirerande föreläsning. Och sen kommer ju du hem. Då kommer allt kännas bra igen.

Hoppas alla har en bra kväll!
Kram Carina.

4 kommentarer:

  1. Ja, det blir tomt när inte ens andra hälft är hemma... Kortspel kör vi också mycket. Mest finns i sjön och Kasino. Vänd 8 får ni lära oss, kommer inte ihåg det kortspelet längre... jag och mormor spelade också svarta Maja:o) Kram Bodil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det härligt med kortminnen från farmor/mormor :). Vi kanske ska ta en spelkväll framöver. Lite Maja och så kan jag lära dig vänd 8.

      Ha det bra min vän!
      Kram Carina

      Radera
  2. Så där känner jag också, och då handlar det oftast bara om att mannen har kvällspass och befinner sig en kilometer bort hemifrån. Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är lite konstigt när inte alla i familjen är hemma.

      Ha det bra!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!