header

header

25 september 2013

Så kan det gå.

Ja, i dag vet jag inte riktigt hur jag ska relatera mig till mig själv. Tror det får bli med en huvudskakning och ett gapskratt. Nämnde ju i går att grannen skulle komma och hjälpa mig med mitt val av glasögon. Jo då, hon kom och var till stor hjälp och när hon gått hade jag bestämt mig. Provade en sista gång i morse och visst skulle jag ha det där paret vi kommit fram till.

När jag stack ut på ett lunchpass kikade jag ner i brevlådan och där låg ett paket med bågar jag beställt på nätet. Till saken hör att det dragit ut på tiden och jag därför försökt avbeställa men nu låg paketet där i min brevlåda. Var jag koncentrerad under passet? Nej, inte direkt. Kunde inte komma hem fort nog för att få prova.

Och prova gjorde jag. Naturligtvis så hittade jag ett par nya favoriter. Suck! Gick runt här hemma. Kände efter. Kollade i spegeln. Kände efter. Kollade i spegeln. Fick till slut inse att mina favoriter var för stora till mitt ansikte :(. Åkte därför tillbaka med dom bågar jag lånat hem och bestämde mig för att vänta. Var på väg att åka hem men fick för mig att gå in på Synsam en snabbsväng. Och där, där fanns dom. Glasögonen jag letat efter!!! Så nu är dom beställda och kommer förhoppningsvis nästa vecka. Velandet är över för den här gången och huvudvärken ska förhoppningsvis försvinna. Ja, så kan det gå när man ska försöka hitta ett par glasögon :).

Det låg även ett annat paket i brevlådan i dag. Jag hade nämligen beställt förstoringar av två bilder jag tagit. Så efter att husets städats så kom det minsann upp två nya tavlor i tv-rummet. Och jag tror att jag gillar dom - skarpt (om man nu får säga så om något man själv gjort??).
En av dessa sitter numera på väggen här hemma.

Nu ska här slappas och gosas med den lilla innan det är dags för nattning och saga. 

Trevlig onsdag!

2 kommentarer:

  1. Absolut får man säga det, bilden är verkligen fin!

    Vad roligt att du hittade ett par bågar, blir spännande att få se sedan. Jag borde också få tummen ur och ta mig iväg till optikern.

    Ha det bra och nu är det inte lång tid kvar tills vi åker, oj vad jag längtar :). Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Ja, verkligen. Toppenbild! Så läcker Carina.

    Jag behöver också nya brillor....vill jättegärna se de du valt!

    KRAM!
    Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!