header

header

19 september 2013

Lite väl många timmar kanske...

Har precis parkerat mig i soffan efter en dag med otäckt många timmar framför datorn. Först på jobbet och sen här hemma. Har suttit med bildredigering större delen av eftermiddagen. Ska nämligen försöka få i hop bilder till våra modeller på fotokursen plus den bästa bilden. Inte det enklaste kan meddelas. Har väldigt många att välja mellan och ändå rensade jag stenhårt den här gången. Därav timmarna framför datorn här hemma - det behöver ju fixas lite här och där (även om jag är av den meningen att det ska redigeras så lite som möjligt).

Något som är kul när man går igenom bilder är att man ser dem med nya ögon. En bild som man kanske ratade vid första ögonkastet kanske seglar upp som en favorit när man går igenom på nytt. Man kan behöva lite distans helt enkelt.

Vi fotade några otroligt söta systrar där ute i skogen. Tre stycken var dom men mellantjejen ville inte vara med så det blev den äldsta och yngsta som fick agera modeller - vilket dom gjorde med bravur.





Sista jobbdagen för veckan är avverkad och i morgon är det "min" dag. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp den ännu. Har så mycket jag vill hinna med. Men jag misstänker att det blir ett träningspass direkt efter lämningen på skolan. Bästa sättet att inleda helgen :).

En lugn kväll väntar. Ska försöka hålla mig vaken så jag kan följa intrigerna på Southfork i kvällens nya avsnitt av Dallas. Lite väl sent för min del (börjar kl 22) men det ska nog gå.

Trevlig torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!