header

header

18 september 2013

Lite pastelligt.

Vecka 38 och egentligen inte så många veckor kvar till jul! I alla fall inte när man börjar tänka efter. Fast just nu vill jag inte tänka efter. Vill ha kvar hösten ett tag till. Men det skulle ju inte vara jättekonstigt om det kom snö om ungefär en månad. Men nja, ett tag till får det gärna dröja.

En anledning till att det gärna får dröja är ju för att det fortfarande finns så mycket att fotografera ute - utan att frysa fingrarna av sig. För tillfället hinner jag helt enkelt inte med att föreviga allt jag vill - för ont om tid helt enkelt. Då är det tur att man införskaffat ett macro-objektiv (som jag fortfarande håller på att lära känna) och att det bara är att gå utanför dörren.

På lunchen tittade solen fram mellan molnen för första gången i dag och då tog jag mig en runda. Och sen fastnade jag i bildredigeringen. Av någon anledning, som jag inte vet, blev det lite pastelligt ;).





Jag har ju även införskaffat ytterligare ett objektiv som jag ska hinna bekanta mig med. En riktig dröm som tack vare världens bästa pappa gått i uppfyllelse :). Men mer om det en annan dag. Nu ska här styrketränas!

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder! Har inte haft så mycket tid för fotografering och bildredigering på sista tiden, men nu när hösten kommer och man är inne mer blir det väl i alla fall tid för lite mer redigering.

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder! Har inte haft så mycket tid för fotografering och bildredigering på sista tiden, men nu när hösten kommer och man är inne mer blir det väl i alla fall tid för lite mer redigering.

    Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!