header

header

16 september 2013

Har ju nästan glömt bort.

Regn och rusk och en temperatur som krupit neråt lite grann. Man har blivit lite bortskämd med tanke på den sommar och sensommar som varit. Har nästan glömt bort hur det är när det regnar. Ett ganska bra betyg på den makalösa sommar vi fått uppleva i år.

Så var det det där med träningen igen. När man hör regnet smattra mot rutan så blir man allt annat än sugen på att ge sig ut. Vill helst stanna inne och kura. Exakt så var det i kväll för min del. Ville egentligen inte men så vet jag ju vad som händer med humöret om jag inte. Funderade faktiskt inte särskilt länge utan bytte bara om och gav mig ut. Ångrade mig inte. Trots att det regnade. Trots att ett rådjur höll på att skrämma sk**ten ur mig. Pigg kropp. Lätta ben. Ett huvud som rensades. Då gör det inte så mycket att det regnar :).

Det är full fart den här veckan. Både på jobbet och hemma. Mycket som ska hinnas med. Men jag tänker inte stressa. Jag gör det jag hinner och som är mest akut. Det andra får faktiskt vänta. Tänker inte hamna i gamla hjulspår med en massa onödig stress igen.

Det kommer bli en bra vecka. Även om vi säkerligen kommer bli påminda om hur det känns när det regnar igen. Visst är det härligt att man nästan glömt bort :).

Trevlig tisdag!


2 kommentarer:

  1. Hej söta du! Som skriver så fint hos mig att jag blir tårögd och varm inombords <3 Känner lika samma!

    Vad duktigt att springa trots regn....jag har just parkerat mig i soffan ;)

    Bra att du inte stressar!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack goa du! Blir så glad över dina ord <3.

      Du gjorde helt rätt i att parkera dig i soffan. Jag har gjort likadant nu på lunchen :).

      Ha det bäst!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!