header

header

2 september 2013

Har inte vant mig ännu.

Så var man hemma igen. En liten tripp till Småland har vi hunnit med nu i helgen. Skönt att åka bort en sväng men ännu skönare att komma hem. Borta bra men hemma bäst. Ja, jag tror nog att det stämmer ganska bra.

September månad har gjort sitt intågande i 2013. Höst. Kyliga morgnar. Löv som börjar bli gula. En natur som förbereder sig för vad som komma skall. Det är fortfarande fint ute men kyligt. Har inga problem med att temperaturen sjunker. Har bara inte vant mig ännu.

När vi var nere i Småland drog jag ju med mig M ut i de djupa skogarna för lite fotografering. Numera njuter jag inte bara av att träna på mina pass. Nej, nu för tiden registrerar hjärnan ständigt nya motiv att fotografera. Exakt detta hände under ett MTB-pass i somras. Ett fallfärdigt hus. Mitt ute i skogen. Naturligtvis var jag ju tvungen att komma tillbaka med kameran. Och det fick jag tillfälle att göra i fredags :).







Nu är det snart dags att krypa upp i soffan med en kopp te eller kanske varm choklad. Ljusen ska tändas och minsann tror jag också att höstens första brasa ska få spraka i spisen. Men först ska jag ta en varm dusch och få upp värmen lite. Har som sagt inte vant mig vid kylan ännu :).

Trevlig måndagkväll!

2 kommentarer:

  1. Men vilka härliga bilder, förstår att du ville tillbaka dit med kameran :).

    Hoppas att du har en riktigt skön och mysig kväll! Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var en riktigt fin plats :).

      Kul att träffa på dig på lunchen i dag!

      Hoppas du får en bra kväll!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!