header

header

29 september 2013

Dagar värda guld!

Är hemma igen efter fantastiska dagar i stugan! Jag kan inte med ord beskriva vad jag älskar denna plats och vad det betyder att jag har möjligheten att åka dit. Att man sen får åka dit med dom finaste vännerna - ja, då förstår ni att dagarna blir extra bra :).

Eller vad ska man säga när man kan sova hur länge man vill. Kan träna hur länge man vill. Kan ligga och peta sig i naveln om man vill. Kan läsa en bok om man vill. Kan äta vad man vill. Kan springa i en blöt myr om man vill. Kan åka rullskidor i ett höstlandskap som tar andan ut en, om man vill.

Eller när man får skratta, prata allvar, dela erfarenheter, prata om livet. När man får känna att man får vara precis som man vill. Som man är. När man har en utsikt från fönstret som visar den vackraste tavlan med fantastiska, föränderliga motiv varje dag - kan inte se mig mätt. Ja, de här dagarna har varit guld värda! Och jag är så tacksam för att ni vill följa med mig Kerstin och Jennifer. Stort tack! Ni är dom bästa!

Har faktiskt inte sprungit runt så mycket med kameran men lite har jag ju varit tvungen att fota. Jag säger bara: hösten!! Denna vackra årstid!





 Ofattbart vackert skådespel naturen bjöd
på i morse.


Nu inväntar jag resten av familjen som är på ridning. I kväll blir det en lugn kväll framför brasan med bästa M och E. Har faktiskt längtat efter dom även om helgen varit kanon :).

Trevlig söndag!

2 kommentarer:

  1. Tack för en fantastisk helg! Det är verkligen lyxigt att få åka iväg så och ha det så bra med fina vänner, det gär att man känner sig rik.

    Dina bilder är som vanligt sååå fina, den med Kerstin på bryggan är underbar!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort Tack själv!! Ja vi är verkligen rika som har de bästa vännerna i våra liv <3.

      Hoppas du känner dig piggare!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!