header

header

3 september 2013

Barfota i gräset.

Att få ta av sig skorna. Och strumporna. Känna gräset mellan tårna. En tisdag så här i början av september. När hösten är på ingång. Att vara barfota i gräset. Precis det gjorde jag idag. När solen strålade från en klarblå himmel. När värmen kom tillbaka. Det är en vardagslyx som heter duga. Och ett  härligt minne att ta fram när dagen känns tung och grå.

I dag har jag inte bara gått barfota i gräset. Jag har gjort lite nytta här hemma också. Tvättat och fixat. Sådana där vardagliga saker som ska göras. Har även tvättat klart alla fönster - utom ett som alltid tenderar att bli kvar till sist (det sitter lite marigt till och innefattar en klättring upp på altantaket....).

Ett racerpass i solen har också hunnits med. Åh, det är så härligt att susa fram i landskapet. Avverka mil efter mil. Känna att benen svarar i uppförsbackarna. Se allt det vackra. Känner mig lyckligt lottad som har denna möjlighet.

Något mer som får mig att känna mig lyckligt lottad är när jag får vara ute och fotografera. Ingen nyhet kanske ;). Hittade ett nytt ställe under min och M:s träningstur i Småland. Och i söndags fick jag svärfar att skjutsa mig dit så jag fick fota lite.





Nu blir det till att se klart på Dallas och hoppas att det blir fler barfotadagar i gräset.

Önskar alla en trevlig kväll!

7 kommentarer:

  1. Ja, låt oss hoppas på fler barfotadagar!

    SvaraRadera
  2. Vackert ställe du hittat och visst behöver man göra lite annat än bara gå barfota i gräset... bara det där andra inte tar överhanden :)

    kram kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en underbar plats :).

      Det andra får inte ta överhanden. Det har du rätt i :).

      Kram Carina

      Radera
  3. Dallas?? Har nya avsnitt börjat?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, nej - det är de gamla som går på tv 4 guld. Men jag har för mig att jag läst någonstans att det ska komma nya på kanal 7 inom en snar framtid :).

      Kram Carina

      Radera
    2. Skönt :-) Tänkte om jag missat världens bästa :-) Kram

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!