header

header

3 augusti 2013

Västkusten, del 1

Borta bra men hemma bäst!

Aldrig har väl orden stämt så bra som nu. Sitter hemma vid köksbordet och njuter av att vara hemma igen. Vi har farit hit och dit under veckan men nu blir det lugnt återstoden av semestern. Sista veckan börjar nu på måndag. Usch och fy.

En liten bloggpaus blev det efter onsdagens incidenter i Skåne. Ni må tro att vi skrattat gott åt min klantighet hos illrarna :). I torsdags styrde vi kosan mot västkusten och några kompisars underbara stuga på en av öarna. Lite dålig täckning resulterade i min lilla paus från bloggvärlden.

Hur har vi haft det då, där på västkusten? Nästan oförskämt bra måste jag säga. Umgåtts, tränat, gjort cykelutflykt, ätit gott, gjort båtutflykter, badat i havet, fiskat krabbor och bara hängt. Sen har ju jag farit runt med kameran lite här och där. Detta har resulterat i massa bilder (vilket jag märkte nu i kväll när jag skulle ladda in allt - det tog sin lilla tid). Därför kommer del 1 av vår vistelse på västkusten här:










Tack Malin, Jonas & Sixten för härliga dagar på er ö.

Nu är det dags att försöka ta sig i säng. Är helt slut efter alla mil i bilen och det ska faktiskt bli skönt att krypa ner i sin egna säng.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!