header

header

23 augusti 2013

Till skogs.....

Under en längre tid har jag haft en idé som legat och pyrt. Något som jag vill förverkliga. Mitt eget lilla projekt. Jag har fixat, skissat, tänkt fram och tillbaka. Rekat platser. Involverat vänner. Nu börjar det äntligen ta form och i dag gjorde jag några trevande, inledande försök :). 

Det handlar om ett fotoprojekt som jag ska försöka genomföra. Mitt alldeles egna projekt. Hur lång tid det ska ta har jag ingen aning om. Hur många bilder det ska innehålla vet jag inte. Det här är något jag gör för min egen skull och jag hoppas kunna visa det färdiga resultatet så småningom. 

I dag började jag som sagt. Hämtade Emma efter f-klassen och så drog vi till skogs. Det var så roligt. Hon var med på noterna och var superduktig. Vände sig rätt i ljuset. Fångade känslan jag eftersträvade. Och jag tror faktiskt att jag fick till en eller två bilder exakt som jag tänkt mig :). 

Naturligtvis så var vi ju tvungna att fika lite efter väl genomfört arbete ;). Vi hade med saft och bullar som avnöjts på en filt i solskenet där i skogen. Så enkelt men ändå så underbart härligt!





Ja, jag har onekligen haft en riktigt bra fredag. Inte nog med att jag fått fotografera med världens bästa Emma. I morse stack jag ut på ett rejält löppass. Trotsade den onda hälen och körde på ändå. Åh, vad jag älskar att springa i skogen så här när hösten närmar sig. Lycka!! Efter passet var det bara att åka hem och fixa till sig och fara iväg på massage. Lyx!!

Nu är det lediga dagar med en massa roligt som väntar. 

Önskar er den bästa helgen!
Kram Carina


6 kommentarer:

  1. Så fina bilder! Mysigt att åka till skogs och ha med fika och så spännande med fotoprojekt, kram Suss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Utflykter i skogen är bland det bästa som finns :).

      Ha det bra!
      Kram Carina

      Radera
  2. Vilken dag och vad spännande med ett fotoprojekt Carina! :) Är helt övertygad om att det kommer att bli toppen. Lycka till och så hoppas jag att du visar oss resultatet sedan.

    Ha en fortsatt fin helg!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lotta! Ja, jag hoppas att det ska bli bra och jag lovar att visa resultatet här så småningom (om det blir bra dvs....)

      Hoppas du haft en bra helg!
      Kram Carina

      Radera
  3. Vad roligt med ett projekt, man blir ju nyfiken som bara den. Lycka till!
    Underbara bilder du bjuder på. Mysigt att vara ute i skogen och ha fika med, det kan ju inte bli bättre.
    Ha en skön söndag!
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Lovar att visa något från projektet så småningom :).

      Ja, jag älskar att vara ute i skogen och det är kul när även Emma uppskattar det.

      Hoppas du haft en skön söndag du med!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!