header

header

16 augusti 2013

Fullspäckad fredag.

I dag har det varit fullt ös ända sedan jag klev upp i morse. Jag är visst sådan. Tenderar att göra mesta möjliga så kort tid det bara går. I dag resulterade detta i att jag var rejält svettig när städningen var avklarad i morse. Onödigt kan tyckas men jag fick i alla fall mycket gjort på väldigt kort tid ;).

Resten av förmiddagen innebar jobb för mig här hemma. Satt och redigerade bilder från förra helgens bröllop och hann precis klart innan lunch. Ett nytt jobb väntar i morgon och då är det skönt att ha avslutat det förra. Lovar att visa bilder så fort jag får klartecken att det är ok.

Min eftermiddag blev lite lugnare, bara lite tvätt som skulle fixas och mat som skulle handlas. Sen kom äntligen mamma och pappa :). Är så glad och tacksam över att dom vill komma och hjälpa till när M ska ut och fara. I morgon åker han till Ryssland och i och med att jag ska jobba så knep det med barnvakt. Tur man har snälla föräldrar!

Kvällen har jag tillbringat i soffan framför tv:n. Älskar att kura och se en bra film när mörkret sänker sig utanför. Men innan det blev alldeles kolsvart hann jag och macroobjektivet med en liten fotorunda i trädgården. Det är sådant jag gärna har för mig så här på kvällskvisten.





Önskar alla en härlig helg!

2 kommentarer:

  1. Dina bilder är magiska!! SÅ vackra. Ta fler rundor i trädgården ;)

    Precis som du tycker jag om en bra film när mörket sänker sig. Låter som du haft en bra dag <3

    Ha en fin helg!

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Det blir nog fler turer framöver ;).

      Ha en fin helg du med!
      Kram Carina

      Radera

Tack för du lämnar några ord hos mig!