header

header

27 augusti 2013

Emellanåt händer det.

När det börjar närma sig höst så brukar jag få ett par ryck när det gäller att fixa hemma. Ett ryck då jag vill skaffa lite nytt. Precis det var vad som hände på väg hem från jobbet. Ett spontanbesök in på Mio och en stund senare hade lite saker till hemmet inhandlats.

 En tavla i plåt till köket.

En vas som får agera ljuslykta nu i höst.

En stor ljuslykta till altanen

Och några ljuslyktor till vardagsrummet.

Det är kul att fixa lite nytt till hemmet emellanåt - det kan jag inte förneka. Men det kan också vara lite jobbigt. Speciellt när det man vill fixa är svårt att få tag på. Så är det med inköpet av en ny matta till vardagsrummet. Det verkar vara ett omöjligt projekt att hitta en matta som passar in och som man tycker om. Men skam det som ger sig. Emellanåt händer det och någon gång kommer det nog ligga en matta där under bordet :). 

Tisdag och M har åkt till Tyskland i dagarna tre. Lite meckigt att ordna allt själv men jag ska inte klaga. Träningen får klaras av på luncherna och i dag blev det ett rullskidpass i finvädret. Kan inte hjälpa det men jag blir verkligen lycklig av det här. Att få träna. Ta i. Att få njuta av solen. Få tanka energi. Ja, det kan inte vara något annat är ren och skär lycka!

Nu blir det till att be om en god natts sömn men först ska jag se klart på Idol.

Kram Carina.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!