header

header

15 juli 2013

Lite vardag igen.

Måndag kväll och jag har precis avverkat första arbetsdagen efter semestern. Känner mig ganska manglad och trött måste jag erkänna. Till stor del beror det på att jag gått och gruvat mig en del. Dels för att börja jobba igen (även om det bara är en vecka) och dels för att Emma har åkt själv till stugan med mormor och morfar.

Eftersom vi fick så lite semester tillsammans förra året så bestämde sig M för att också han skulle jobba när jag var tvungen in för att fixa lönerna. Då vi inte ville att Emma skulle vara på dagis utan få ha sommarlov på riktigt så var mor och far snälla och ställde upp som barnvakter. Emma fick själv välja om hon ville vara här hemma eller åka till stugan. Hon bestämde sig för stugan och dit for dom i morse. Måste erkänna att jag oroat mig en hel del men jag fick rapport i kväll att allt hade gått jättebra och att hon t.o.m. somnat utan problem. Så nu kan jag slappna av lite :).

En vecka, fyra arbetsdagar ska jag jobba. En är redan avverkad. Sen är det tre lediga veckor igen!!!! Skönt att känna att det finns ledighet kvar och att sommaren inte är över. Vi har ju inte hunnit göra så mycket ännu. Det skulle bli utflykter, att hänga på stranden, träffa kompisar. Har som sagt inte hunnit så mycket av det men vi har ju några veckor på oss.

Då M fick lov att åka till Ryssland i dag och Emma åkte till Värmland så blev jag själv här hemma. Lite egentid. Bara så där. Ganska skönt faktiskt. Tog med mig en del jobb hem och kunde sitta med det utan att få dåligt samvete. Hann även med ett löppass nu i kväll. Och vilket pass det blev!!!! Äntligen var benen pigga och foten var ganska ok. Det som skulle ha blivit ett lugnt distanspass blev snarare ett långt snabbdistanspass. Så kan det gå!

Dags att gå och knyta sig. Det är ju som sagt tre arbetsdagar kvar den här veckan vilket innebär tidiga morgnar. Att det ska vara så himla svårt att komma i säng om kvällarna ;).

Hoppas att ni alla har fått en fantastisk start på veckan!

2 kommentarer:

  1. Jag förstår din oro Carina. Den där som vi mammor alltid bär med oss. Men veckan kommer att gå fort och Emma kommer ha jättekul tillsammans med dina föräldrar. Snart är ni tillsammans igen. Själv minns jag mina sommarveckor hos mormor och morfar med kärlek. Det är mysigt att få bli bortskämd några dagar och få full uppmärksamhet. Så jobba du på dessa dagar och så väntar snart härliga lediga dagar tillsammans igen.

    Sköt om dig och tack för alla fina ord hos mig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Vad fint att Emma är i stugan med mormor och morfar! Och snart är du ledig igen. Toppen!

    Fina underbara du. Tack rara för dina ord, de gick rakt in i hjärtat <3

    Stor kram

    Lotta

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!